Adam5811 March 15, 2016

Aproape întreaga Olanda Unibet plătește pentru o clătită mare, însă peisajul din Limburg în sud-est este o excepție, cel mai înalt punct din Valsenberg este la 322 de metri distanță. Belgieni, francezi și italieni. Este o cursă de colțuri ascuțite pe străzi înguste, intersecții confuze, agresiuni, încetinirea benzilor, afectarea insulelor de trafic în mijlocul drumului sau Unibet mașini de margine.

Este o cursă de 34 hellingen, dealuri abrupte Unibet scurte, cu puțin peste un kilometru în diametru. Este o cursă de peste 4.000 de metri înălțime.

Este o cursă de Unibet vânt care poate schimba direcția într-un mod imprevizibil. Este o cursă de multe carameluri. Și este o cursă Cauberg.

Nu este nici cea mai lungă, nici cea mai abrupta dintre hellingen.Dar este simbolul lui Amstel și cheia la titlu. Ea devine un test de forță brute, în care viziunea țintă și mulțimea de spectatori Unibet nebuni îi pot lăuda pe călăreți.

“Fanii olandezi de ciclism au ales Cauberg ca curs de acasă”, spune fostul ciclist profesionist Leo Van Vliet, director de curse. Cu toate acestea, în 2003 a avut loc o schimbare radicală, iar scopul cursei a fost mutat de la Maastricht direct la vârful Cauberg. Numai în ultimii trei ani tinta Unibet pariuri online bonus depunere meta a fost de 1,8 kilometri in urma, ceea ce a schimbat substanțial dinamica cursei. Fiind unul dintre primii din Cauberg, nu are nimic de-a face cu asta.Philippe Gilbert sau Alejandro Valverde au înțeles, de asemenea, că anul trecut, când un mare grup de persecutori, condus de câștigătorul mai târziu, Michael Kwiatkowski, a venit la ei pe următoarea linie dreaptă, iar optsprezece piloți au concurat pentru titlu. înainte de a se naște rasa Amstel de aur la toate. Cu 74 de ani în urmă, cicliștii au făcut un total de 27 de ori în Campionatul Mondial din 1938. Mai presus de toate, Cauberg a fost atunci locul unde sa acumulat durere pe traseul campionatului si sa se reduca jumatate inainte Unibet ca Marcel Kint belgian, numit Vulturul Negru, sa castige spurtul in centrul orasului Valkenburg.

100.000 de spectatori au văzut un alt triumf belgian realizat de Briek Schotte.Numai la Campionatele Mondiale din 1979, când 200.000 de fani au aglomerat circuitul, a avut loc o concursă roaring: Olandezul Jan Raas a câștigat Campionatul Mondial pentru țara Unibet sa. , a participat la cursele Eneco Tour și Olympia Tour, iar patinatorii Red Bull Crashed Ice (dar de sus în jos, desigur) au avut loc aici. Nickname Dl. Cauberg la câștigat pe Michael Boogerd aici în trecut. El a traversat vârful dealului mai des Unibet decât oricine altcineva din istorie. Simpla viziune a lui Cauberg în Boogerd a trezit un fel de reacție Pavlov, forțându-l să atace. În anul 1999 a obținut titlul de la Amstel.Paradoxul este însă că, din 2003, când Cauberg era dealul țintă, nu a reușit niciodată să-l triumfe.

Pe linia AMSTEL. 34 hellingen îl așteaptă pe călăreț în acest an. Frecvența hellingenului crește constant pe traseul cursei. Sunt zece care așteaptă ultimele Unibet 56 de kilometri dintr-un total de 248, întorcându-se cu un ritm neobosit. Cel mai penultim Keutenberg (pantă de 9,4%) a fost următoarea, dar adăugarea unui scurt circuit final la itinerariul de curse a împins dealul înapoi și piloții se luptă pentru el cu 31 de kilometri înainte.

Cu 21 de kilometri în stânga, va veni treilea cel de-al treilea și cel mai penultim pasaj prin Cauberg.Apoi Geulhemmersberg, Bemelerberg și Cauberg Unibet pentru a patra oară, ultimii 1200 de metri de urcare.

Podul peste râul Geul și turnul ascuțit din dreapta mergea spre scena finală de la Cauberg la sosirea de la Keutenberg, care Unibet duce acum din Bemelerberg la poalele dealului de pe Valkenburk Daalhemmerweg, dimpotrivă, Primele 400 de metri au o pantă de deal de 2 până la 6 procente înainte de începerea bucătăriilor reale.Serpetyn îi aduce pe rideri în jurul localnicilor locali și cimitirul Unibet local, iar pista crește cu 9 până la 12% pentru o vreme.

“Dacă nu sunteți printre primii, trebuie să încetinești mult aici, drumul este înfundat”, a comentat ciclistul italian Marco Pinotti. “Mulți cicliști riscă, chiar încercând să ajungă peste borduri și peste trotuar”. De aceea sfatul Amstel este considerat unul dintre cele mai blestemate curse din lume, iar strada este acoperita cu o cutie de bere din plastic de bere dupa Unibet cursa.Cu toate acestea, va distruge pe oricine este subestimat. “Cauberg necesită explozie din Flandra și putere din Liège”, a spus Eric van Lancker, câștigător al ediției din 1989. Philippe Gilbert, în ultimii ani. Cu trei titluri Amstel (care a subliniat Campionatul Mondial 2012 pe același deal), Jan Raas, titularul său record, are trei triumfe în tabelele de curse istorice. GILBERT CAUBERGU CAN. Ciclistul belgian a câștigat Amstel de trei ori și a dominat Unibet Campionatul Mondial de la Cauberg. Franz Jean Stablinski, descoperitorul diviziei Ardennes pentru Paris-Roubaix, a devenit primul prim camp din Amsterdam în primăvara lui 1966. Cel mai mare număr de titluri a fost colectat de olandezii, șaptesprezece, cinci mai mult decât cei mai apropiați rivali din Belgia.Dar din victoria lui Erik Dekker în 2001, ei așteaptă următorul. Din contră, cel mai faimos moment ceh pe Cauberg Unibet este departe de azi. Roman Kreuziger din tricoul stabil Saxo-Tinkoff se îndreaptă spre atac în 19 km înainte de finisaj. Împreună cu Italia Marcat și Carus, aceștia pun în judecată și recuperează până la șapte bicicliști care conduc cursa. Cel de-al doilea atac al lui Kreuziger vine când sunt lăsate șapte kilometri. Este deja crucială.El merge singur Unibet și, în ciuda celor mai mari favoruri din spatele lui, și Philippe Gilbert își repetă reputația pe Cauberg, el încă nu poate să-l prindă.

În partea superioară a Cauberg, are douăzeci Unibet de secunde înainte.

Atunci se asigură: poate să o fac. În final, el se uită la cât de departe sunt Gilbert, Gerrans, Valverde. “La final era vorba doar de Unibet picioarele mele”, spune campionul. PRIMUL TRIUMF CZECH.Roman Kreuziger câștigă în 2013, cu al doilea Valverde (stânga) și al treilea Gerrans pe podium cu el. Amstel Unibet va oferi fanilor cehi anul acesta?